Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Konto Premium" na Allegro

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując na allegro, 99% osób sprzedaje kradzione gifty lub konta. Ja raz kupiłem taki gift, przez pół roku wszystko ok, ale potem zbanowali mi premkę i poza skinem w zasadzie nie mam nic. Zaoszczędziłem 30zł (zapłaciłem ok. 50zł, a gift kosztował ok. 80zł). Więc z allegro nigdy nie kupuj!

A jeśli o konta chodzi, to pewnie będzie je mieć kilka osób, po to by tylko grać na serverach permium i szpanować skinem.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Mało wiarygodny sprzedawca zaledwie 20 komentarzy lepiej kupić gift-code w trochę wyższej cenie i mieć nick jaki się chcę, oraz najważniejsze mieć 100% pewności.

Opublikowano

Nie kupuj z allegro. Możesz zaoszczędzić pare zł, albo stracić 8x tyle. Tylko minecraft.net

.

Opublikowano

Hehe, to moje konto i chciałem sprawdzić was, to nie fake i to nie kradzione

PS.
Diamenty od ktorego poziomu się wykopuje?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zdarza się kupić trafnie ( np: JA, kupiłem premkę za 35zł, 2 lata temu :D ) a mój kolega kupił za 20 i już mu zablokowali po 2 tygodniach :/

Opublikowano

To jest Tak zwanie "Konto Publiczne " dużo ludzi ma do niego dostęp i wiąże się z tym to że liczne bany na serwerach brak możliwości wejścia na minecraft.net bo będziesz musiał odpowiedziec na pytanie "bezpieczeństwa" lepiej z minecraft.net za te 80 zł ale masz pewność że konto będzie twoje będziesz mógł wybrać własny nick własnego skina :)

Opublikowano

To jest Tak zwanie "Konto Publiczne " dużo ludzi ma do niego dostęp i wiąże się z tym to że liczne bany na serwerach brak możliwości wejścia na minecraft.net bo będziesz musiał odpowiedziec na pytanie "bezpieczeństwa" lepiej z minecraft.net za te 80 zł ale masz pewność że konto będzie twoje będziesz mógł wybrać własny nick własnego skina :)

Nie rozumiesz co to znaczy "Zmiana E-maila, hasla na twóje " ?

A co do McTheDiax. To minecraft premium chyba jest dożywotnie a nie na jakiś czas

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nigdy nie kupuj kont przez allegro. Roi się tam od oszustów, złodziei, hackerów i innych złych ludzi, którzy pragną zysku. 90% Kont "premium" na allegro pochodzi z kradzieży kart kredytowych, i do tego masowych. Często karty kredytowe oraz konta pay pall narażone są na kradzieże, a zazwyczaj za pomocą tego kupuje się gift code poprzez minecraft.net. Jeżeli chcesz mieć nieprzyjemności związane z posiadaniem kradzionego konta to proszę bardzo :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...